INSTRUKCJE BHP - DLA RESTAURACJI - KOMPLET 25 SZT. - WYSYŁKA ONLINE

Przedmiotem sprzedaży jest KOMPLET INSTRUKCJI BHP - przeznaczony dla ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH, RESTAURACJI, BARÓW ORAZ LOKALÓW ZBIOROWEGO ŻYWIENIA.

Instrukcje BHP opracowywane zostały przez SPECJALISTÓW DS. BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY.

Instrukcje bhp wysyłamy tego samego dnia na podany podczas zamówienia adres e-mail.

109,00 zł

4,36 zł 25

Brutto

Zgodnie z art. 237 § 4 Kodeksu Pracy, pracodawca jest obowiązany wydawać pracownikom szczegółowe instrukcje i wskazówki dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy na stanowiskach pracy.

W skład niniejszego kompletu wchodzą następujące instrukcje bhp:

  1. Instrukcja pierwszej pomocy - w nagłych przypadkach zagrażających życiu.
  2. Instrukcja pierwszej pomocy - w przypadku utraty przytomności.
  3. Instrukcja przeciwpożarowa - ogólna.
  4. Instrukcja postępowania w przypadku wystąpienia pożaru.
  5. Instrukcja BHP ogólna - obowiązująca wszystkich pracowników.
  6. Instrukcja BHP na stanowisku pracownik kuchni / pomoc kuchenna.
  7. Instrukcja BHP przy obsłudze blendera kuchennego.
  8. Instrukcja BHP przy obsłudze czajnika elektrycznego.
  9. Instrukcja BHP przy obsłudze ekspresu ciśnieniowego.
  10. Instrukcja BHP przy obsłudze kuchenki gazowej.
  11. Instrukcja BHP przy obsłudze kuchenki elektrycznej.
  12. Instrukcja BHP przy obsłudze kuchenki mikrofalowej.
  13. Instrukcja BHP przy obsłudze zmywarki / wyparzarki do naczyń.
  14. Instrukcja BHP przy obsłudze lodówki.
  15. Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy.
  16. Instrukcja BHP przy obsłudze gofrownicy.
  17. Instrukcja BHP przy obsłudze grilla elektrycznego.
  18. Instrukcja BHP przy obsłudze opiekacza kebab.
  19. Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznego pieca do pizzy.
  20. Instrukcja BHP przy obsłudze gofrownicy.
  21. Instrukcja BHP przy obsłudze wyciskarki owoców /sokowirówki.
  22. Instrukcja BHP przy obsłudze młynka / rozdrabniacza mięsa.
  23. Instrukcja BHP przy obsłudze szatkownicy do warzyw.
  24. Instrukcja BHP przy obsłudze taboretu kuchennego.
  25. Instrukcja BHP przy pracy z wykorzystaniem preparatów chemicznych.

Dokumenty wysyłamy w formacie plików cyfrowych (.pdf) do wydrukowania we własnym zakresie.

Pobrany plik należy wypakować przy pomocy darmowego programu 7-Zip, który mogą Państwo pobrać tutaj: pobierz program

Produkty ww. podlegają ochronie prawnej na podstawie przepisów ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity z 2006 r., Dz.U. nr 90, poz. 631 z późn. zm.)
Zabronione jest kopiowanie i rozpowszechnianie otrzymanych instrukcji bez pisemnej zgody autora - pod groźbą sankcji prawnych.

Zakupione produkty nie podlegają zwrotowi zgodnie z Art.38 pkt.1 ust. 13 Ustawy z dnia 30 maja 2014 o prawach konsumenta. Przemyśl swój wybór zanim dokonasz zakupu.



Może ci się spodobać również

5 innych produktów w tej samej kategorii: